Job van de aKKER

Onze jongste telg met zijn eigen klussen- en ontwerpburo. gespecialiseerd in maatwerk meubilair, betonnen aanrechtbladen en wasbakken. sinds 2010 binnen de co-operatie verantwoordelijk voor de samenstelling van de Napapijri en Superdry collectie.  Volledige keukens en badkamers worden desgewenst bedacht en geplaatst. Ook voor een kleine klus als een lampje ophangen , kunt u bij hem terecht.

Floor Lauwaars en Jaap Hoeksema
Onderzoeken momenteel het cradle to cradle principe binnen de co-operatie. alles wat er aan de Lange haven nieuw uitgaat kan, na selectie, aan de westvest weer worden ingenomen. Het idee is om een mooie kwalitatieve presentatie van merkkleding, verlichting en meubilair te verkopen in een mooie industriele loods aan de Westvest. pal achter de Co-operatie  

Phyllis Mars

Maakt sieraden in zilver en verkoopt deze  bij ons onder de naam "Marsdesign". In mijn zoektocht naar mooie zilveren sieraden vond ik wat ik zocht  in Italie een galerie vol met prachtige handgemaakte zilveren sieraden. Ge´nspireerd door wat ik had gezien, besloot ik thuis te beginnen aan de vakschool in Schoonhoven. Op mijn stageadres leerde ik heel veel technische aspecten van het vak. Twee jaar lang heb ik hier kunnen meekijken met een zeer getalenteerd een gedreven edelsmid. Ik heb een aantal jaar in Antwerpen  de opleiding juweelontwerp aan de Hogeschool voor de Kunsten gevolgd. Ik heb mijn eigen stijl gevonden, waarbij vooral de laatste lijnen 'bloemen' en 'fantasie' ringen, gemaakt in was, mij zeer dicht aan het hart liggen. Naast deze lijnen vindt u op deze site ook andere ontwerpen van mijn hand. 

Marjolijn dirkzwager
Marjolijn ontfermt zich over de vintage kleding en schoeisel. inmiddels zeer succesvol met haar eigen lijn retro badkleding; MarsurMer. sinds 2010 ook medeverantwoordelijk voor de collectie Superdry en Napapijri.


Louis Pieterse
Is organisatie adviseur, en daarnaast vooral ondernemer. Hij verzamelde een team van deskundigen op verschillend gebied. Zelf nog steeds druk met de collectie Gispen lampen, retro stoelen en muller meubilair, en Vlaamsch Brood. Nam in 2010 het initiatief tot uitbreiding van no nonsense en retro kleding in de co-operatie. Inmiddels  is ook de naam co-operatie geleidelijk veranderd in Co-operatie, vintage Brands. Dit gezien de grote verzameling internationale  vintage merken onder 1 dak.  


Monique Beeke

Ben sinds september 2012 voor mezelf begonnen en heb me ook aangesloten bij de Co-operatie, na 8 jaar in verschillende kapsalons gewerkt te hebben. Heb in de kapsalons veel ervaring opgedaan en verschillende cursussen gevolgd. Ik blijf nog steeds up to date voor de nieuwste trends! Maar in de Co-Operatie is een klassiek geknipte coupe of een scheerbeurt natuurlijk ook geen enkel probleem.

Mail of bel gerust voor een afspraak of wandel binnen op mijn vaste knipdagen, iedere Woensdagmiddag en zaterdag in de Co-Operatie.