Vlaamsch Broodhuys in de Co-Operatie Schiedam

 

 

Fotografe Liza in de Co-Operatie, april 2012

 

 

onze eigen nieuwe retro badkleding collectie in de pers

Retro badkleding bij MarsurMer

Geschreven op 28 maart 2012 door Marie Claire

De show stelen op het strand aankomende zomer? Met een badpak of bikini van MarsurMer aan het lijf gaat dat je zeker lukken. Deze unieke collectie, gebaseerd op de jaren 50 en 60, heeft een geweldige pasvorm en ook niet verkeerd: bij een stevige duik zit alles nog precies op de goede plek.

Lees verder

 

 

 

   


 

 
Superdry

vanaf eind januari vertegenwoordigen wij het mooi vintage kleding merk Superdry. de gehele zomer collectie is inmiddels binnen

superdry


Napapijri

7 september 2011: Napapijri schoenen zojuist gearriveerd.


napapijri dames laars napapijri herenlaars rits napapijri slof napapijri offshore boot napapijri slof zool witte zool

Napapijri

napapijri heren laars napapijri veterschoen hoog napapijro zool

We zijn er trots op dat we een uitgebreide Napapijri collectie in ons assortiment gaan opnemen. Kleding voor heren , dames en kinderen. We starten in augustus met Napapijri schoenen en tassen. De nieuwe voorjaar collectie zal in januari 2012 binnen komen.  napapijri tasnapapijri jas

Dulton furniture

Vanaf maart 2011 verkopen wij de gehele collectie Dulton. Een mooi  vormgegeven  retro merk met stalen dokterkasten, ladekasten, kapstokken, spiegels, opbergdozen etc. Ook te bestellen via onze webwinkel webwinkel allesvantoen

dulton dokterscabinetdulton opbergkistendulton passpiegel

Brood met karakter 

Vanaf 25 september 2010 zijn we gestart met de verkoop van het heerlijke ambachtelijke (zuurdesem) boord van het Vlaamsch Broodhuys.

 

WORST EN BROOD PROEVEN IN DE CO-OPERATIE...

Iedere zaterdag vanaf 9 uur bent u welkom in de Co-Operatie, gevestigd aan de Lange Haven in het oude stadscentrum van Schiedam.

Zeker zijn van uw brood op zaterdag?
Voorkom lege broodmanden op zaterdag- middag. Bestel uiterlijk woensdag via onze website www.co-operatie.nl wij zetten de bestelling ’s - zaterdags voor u gereed. 


Ook iedere woensdag brood op bestelling
vanaf heden ook -op bestelling- brood op woensdag. Als u uiterlijk maandag voor 14.00 uur uw bestelling doorgeeft, staat het brood woensdag voor u klaar in onze winkel.
  
27 nov 2010, het Co-Operatieteam

.

 

NIEUW IN DE CO-OPERATIE, 27 nov

DROGE WORST VAN NATUURSLAGERIJ ROB RIJKS (BEKEND VAN DE CULINAIRE MARKT IN SCHIEDAM)

Met trots presenteren wij u de biologische worst van natuur slagerij Rob Rijks uit Twello.

Biologisch, omdat er bewuste aandacht is voor het welzijn van de dieren en voor gezonde voeding voor die dieren. Daarnaast wordt de worst zonder kunstmatige toevoegingen bereid.

In de modern ingerichte worstmakerij worden wekelijks vele specialiteiten gemaakt. De producten komen terecht in natuurdarm. Verse kruiden en specerijen  zijn vanzelfsprekend. 


Proeft u zelf dit eerlijke,
ambachtelijke product.